Slagerij traiteur Jacobs is een van de meest toonaangevende slagerijen met een rijke geschiedenis. Al in 1931 vestigde Jan Jacobs, vader van Dick Jacobs zich aan de Azelosestraat. Door het vroegtijdig overlijden van vader Jan in 1960 moest Dick al op zeer jonge leeftijd de zaak verder leiden. In 1967 trouwde Dick met Liny Poelman en samen hebben ze de slagerij verder opgebouwd, met aandacht voor de toekomst en veranderingen in de maatschappij.
De slagerij is in de loop der jaren diverse malen verbouwd. De laatste verbouwing, waarbij veel aandacht uitging naar de traiteurs-afdeling was de meest ingrijpende. In 2001 heeft Thomas Jacobs het bedrijf van Dick en Liny overgenomen. Met kwaliteitsproducten, eigen slachtvee en worstmakerij en aandacht voor de klant is onze slagerij toekomstgericht.
De worstmakerij door Thomas Jacobs geleid. Thomas heeft voor allerlei soorten gekookte hammen, rauwe hammen, worstsoorten diverse prijzen ontvangen. Hij kan zich met recht meester worstmaker noemen. De titel waarvoor hij in 2006 met glans geslaagd is.
De traiteurs-afdeling wordt door Liny Jacobs en haar medewerkers verzorgd. Allerlei maaltijden worden dagelijks klaargemaakt met de nieuwste apparatuur zodat het bacteriegehalte tot het nulpunt gereduceerd is.
De catering heeft eveneens een grote vlucht genomen. Het verzorgen van partijen en personeelsfeesten, ontbijtservice, te veel om op te noemen. Het wordt verzorgd met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit.
Door de persoonlijke aandacht en zorg van ons personeel zijn wij HET VERTROUWEN VAN DE KLANT WAARD.