Ik ben Jan van de Ven, geboren en getogen Boxtelaar, kok in hart en nieren. Ik ben ook Meesterkok. Meesterkok is de hoogste aanduiding van vakbekwaamheid in Nederland.
Samen vormt dit “Jan van de Ven Meesterkok”, een naam en titel waar ik trots op ben. Ik heb dus niet lang naar een geschikte naam voor mijn bedrijf hoeven zoeken. Ik ben zoals eerder vermeld kok in hart en nieren, dus toen mijn baan bij Defensie mij niet meer kon bieden wat ik verlangde, besloot ik voor mijzelf te beginnen.
Omdat ik altijd aan jonge koks les heb gegeven, examens heb afgenomen, deelgenomen aan diverse nationale en internationale wedstrijden, teams heb getraind en begeleid bij diverse wedstrijden en later als jurylid ben opgetreden, kan ik wel stellen dat ik een redelijke duizendpoot ben.
In mijn bedrijf breng ik al deze disciplines samen:
Ik geef advies ten behoeve van horecaopleidingen (opzetten van lesprogramma’s, schrijven van examens enzovoorts).
Geef trainingen aan horeca personeel (bijschaven en upgraden van kennis).
Verzorg partycatering (alles van BBQ tot volledig verzorgde feesten).
Geef workshops aan huis (koken van diners en geven van workshops bij U thuis: voor U en/of samen met U).
Foodstyling (bereiden van visueel perfecte gerechten voor reclamefoto’s).
Teambuilding (bijzonder geschikt als personeelsuitje).
Wat betreft de catering en de workshops.
Wat ik U ook voorzet: alles is vers en wordt gemaakt van hoogstaande en zo vers mogelijke producten.
Ik hanteer geen standaard menu’s, alles wordt naar Uw wensen, samen met U op maat samengesteld.